Groothandel voor dakmaterialen Kempisch Asphaltbedrijf:
grote stock, scherpe prijzen

Dakmaterialen voor de veeleisende professional

 

Kempisch Asphaltbedrijf – ook bekend als KAB – is al jarenlang de vertrouwde partner voor dakwerkers die houden van kwaliteit.

 

In onze ruime stock vindt elke professional de dakmaterialen die elke klus naar een hoger niveau tillen.
Zoekt u een veelzijdige én voordelige groothandel in dakmaterialen?
Ontdek snel het complete aanbod en de straffe service van KAB!

 

Bij KAB geniet u van:

uitgebreid aanbod advies van professionals scherpe prijzen ruime stock uitgebreide knowhow snelle levering gratis offerte
uitgebreid aanbod technisch advies van professionals scherpe prijzen ruime stock uitgebreide knowhow snelle levering gratis offerte

 

 

Kom nu langs en vertrouw op topmaterialen tegen concurrentiële prijzen!

 

 

Groothandel dakmaterialen: plat én hellend!

 

Een nieuwbouwproject voorzien van een duurzaam plat dak? Een oude hoeve restaureren met authentieke dakpannen? Voor materialen van superieure kwaliteit kiest u voor het aanbod van groothandel in dakmaterialen KAB.

 

We hebben niet alleen een ruime ervaring in de verkoop van dakmaterialen voor platte en hellende daken. Ons bedrijf heeft ook een verleden als roofingfabrikant. U gaat dus in zee met een doorgewinterde partner met kennis van het vak.

 

Voor elk project hebben wij de juiste materialen in huis. Vindt u iets niet in onze ruime stock? Dan adviseren we u over alternatieven of bestellen we uw materialen snel bij de juiste leverancier. Zo loopt u geen vertraging op en levert u piekfijn werk af voor uw klant.


 

Aanbod groothandel dakmaterialen
platte daken

 

Voor de creatie en afwerking van platte daken beschikken we over topmaterialen van de meest betrouwbare fabrikanten. Van isolatie tot bekleding, bij ons vindt u alles wat u zoekt:

 • Bitumineuze dakbanen
 • Kunststof dakbanen in EPDM, PVC en TPO
 • Isolatie
 • Alle bijproducten zoals afvoeren, dakranden, koepels (o.a. Velux) en plaatsingsmateriaal,
 • ....
 

Aanbod groothandel dakmaterialen hellende daken

 

Om elk hellend dak tot in de puntjes af te werken, zoekt u uiteraard naar de meest geschikte dakpannen en sarking-systemen. Elke klant verdient dan ook dakpan die perfect bij zijn woning passen. KAB beschikt over een bijzonder uitgebreid aanbod.

 

 • U kunt op ons vertrouwen voor dakpannen van Monier, Koramic, Eternit, Terreal en Erlus.
 • Heeft uw klant een voorkeur voor leien? Dan vindt u bij ons materialen van Itasi, Samaca (natuurleien) en Eternit (kunstleien).
 • Voor de isolatie van uw hellend dak bieden wij enerzijds het sarking-systeem van Bauder aan, maar ook de traditionele isolatieplaten van o.a. Iko Enertherm, Kingspan, Bauder en Rockwool.
 • Alle bijproducten zoals onderdakfolies, dampschermen, flensdekens, plaatsingsmateriaal, dakvensters van Velux, enz.
 • ...

 


 

Service steeds inbegrepen

Op zoek naar een groothandel in dakmaterialen? Bij KAB vindt u véél meer dan enkel het materiaal dat u zoekt. Onze experts adviseren u correct en vriendelijk. Al onze medewerkers beschikken over de technische knowhow om uw project efficiënt te ondersteunen.

 

Kom vandaag nog langs bij dé groothandel in dakmaterialen!

Ruime stock

KAB heeft een ruime stock, zodat het materiaal van uw keuze meteen beschikbaar is voor ophaling of levering bij u thuis of op de werf.

Levering

Onze chauffeurs leveren uw producten snel ter plaatse op de werf of in uw magazijn. Contacteer ons voor de leveringsvoorwaarden.

Servicewagen

Heeft u verkeerd gerekend, zijn er pannen kapot of is er toch iets misgelopen met de levering? Dan kan u rekenen op de KAB servicewagen. Deze brengt u zo snel mogelijk het nodige materiaal zodat u uw project kan afwerken.


 

 

Kom langs en kies de materialen die u nodig hebt in onze groothandel voor dakmaterialen. Wij zijn geopend:

 • van maandag tot vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur (kantoor)
 • van maandag tot vrijdag tussen 7.00 uur en 18.00 uur (magazijn)

Ontdek meer over onze: