De juiste isolatie voor elke aannemer?
Kom langs bij groothandel voor isolatiematerialen KAB!

Minder energieverbruik, méér budget voor uw klant

 

Elke isolatieklus begint met een bezoek aan het magazijn van KAB. Bij ons vindt elke aannemer de perfecte isolatiematerialen voor dak, vloer, spouw, zolder, kelder én gevel! Ons diverse aanbod aan isolatiematerialen van uitmuntende kwaliteit is úw garantie op tevreden klanten.

 

KAB biedt professionele aannemers het materiaal dat ze nodig hebben om elk isolatieproject kwaliteitsvol uit te voeren. Wat de wensen van uw klant ook zijn, dankzij onze groothandel in isolatiematerialen komt u tegemoet aan de hoogste verwachtingen.

 

Kom langs en ontdek ons aanbod vandaag nog!

 

 

Thermische en akoestische isolatie

 

Onze groothandel in isolatiematerialen heeft het juiste materiaal in huis voor uw opdracht. Of uw klant nu een kamer van geluidsisolatie wilt voorzien of zijn energierekening wilt verkleinen met doeltreffende thermische en akoestische dakisolatie, dankzij de isolatiematerialen uit ons aanbod zet u voluit in op wooncomfort.

 

KAB verdeelt de isolatiematerialen van Bauder, complete systeemoplossingen van hoge kwaliteit. Deze fabrikant – met meer dan 150 jaar ervaring op de teller – staat garant voor isolatiematerialen die voldoen aan de strengste normen.

 

Naast Bauder hebben we ook kwalitatieve isolatie van alle andere courante merken zoals o.a. Iko Enertherm, Kingspan, Rockwool,...

 

 

Service steeds inbegrepen

Op zoek naar een groothandel in isolatiematerialen? Bij KAB vindt u véél meer dan enkel het materiaal dat u zoekt. Onze experts adviseren u correct en vriendelijk. Al onze medewerkers beschikken over de technische knowhow om uw project efficiënt te ondersteunen.

 

Kom vandaag nog langs bij dé groothandel in isolatiematerialen!

Ruime stock

KAB heeft een ruime stock, zodat het materiaal van uw keuze meteen beschikbaar is voor ophaling of levering bij u thuis of op de werf.

Levering

Onze chauffeurs leveren uw producten snel ter plaatse op de werf of in uw magazijn. Contacteer ons voor de leveringsvoorwaarden.

Servicewagen

Heeft u verkeerd gerekend, zijn er pannen kapot of is er toch iets misgelopen met de levering? Dan kan u rekenen op de KAB servicewagen. Deze brengt u zo snel mogelijk het nodige materiaal zodat u uw project kan afwerken.


 

 

Ontdek meer over onze:

 

KAB bestaat reeds meer dan 50 jaar!